Събота 20, Април 2024г.
Днес господин Марков, директор на СУ „Васил Кънчов“ – Враца, награди учители и ученици, които допринесоха за утвърждаването на авторитета на училището, участвайки в различни инициативи.
    Владимир Васков от 5.а клас бе награден с няколко грамоти за участието си в олимпиадата „Кингс“ – първа степен по български език и 6. място в България; 17.място по човекът и природата  и 71.място по математика.
    Грамоти получиха и учителите им по математика - Петранка Станева, Рени Стефанова и Светла Стефанова за значителни успехи в организирането на олимпиадата „Кингс“ и подобряването на учебния процес.
   Сред седмокласниците има 12 ученици на финали, получили диплом втора степен.
   Наградени бяха и момичетата от отбора по волейбол, спечелили второ място в общинския етап на „Ученически игри“  2022/2023 година, с ръководители г-жа М. Николова и г-н И. Ценов. 
  Грамота за значителен принос в популяризиране на опазването на природата, разделното събиране и рециклирането на отпадъци чрез кампанията ЕКО ШАМПИОНИ получи г-жа С. Георгиева.
   Председателят и заместник-председателят на УС получиха грамота от ППМГ – Враца за участие в „Работилница за мартенски благотворителен базар“, както и сертификат за участие в съвместни дейности – мартенска работилница, проведена в ПГТР – Враца.
 
Сподели: